Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger*

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Log ind med NemId” knappen når du er inde i selvbetjeningsvinduet.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret ny bruger”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.

Du kan fremadrettet selv vælge om du vil:

  1. Logge ind på e-portalen med dit CPR-nummer samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)
  2. Logge ind med NemId

*Ovenstående gælder for personer over 15 år, der har et NemID. Er du under 15 år, skal du kontakte klinikken for at blive oprettet.

Bestil tid, forny medicin, skriv til lægen.
Login herunder:

Konsultation Telefontid
Mandag 8.00 – 15.00 8.00 – 9.00
Tirsdag 8.00 – 15.00 8.00 – 9.00
Onsdag 8.00 – 15.00 8.00 – 9.00
Torsdag 8.00 – 15.00 8.00 – 9.00
Fredag 8.00 – 12.00 8.00 – 9.00

Praktisk info:

Konsultation efter aftale.

Ved akut sygdom er telefonen fortsat vigtigst. Telefonkonsultation dagligt hverdage mellem 8-9, aftale om akut konsultation  på tlf.: 48 30 02 04

Akutte sygdomme vurderes samme dag efter bedste evne.

På telefonsvareren vil der endvidere være vejledning om navn og telefonnummer på kollega, som der henvises til, når klinikken er lukket f.eks i forbindelse med kursusdeltagelse eller ferie.

Receptionen er åben dagligt fra kl. 08.00 til 12.00

Du skal altid medbringe dit sygesikringskort, når du skal til lægen. Hvis du har mistet dit sygesikringskort, eller det er gået i stykker, skal du henvende dig hos din kommune for at få det erstattet.

Du kan også downloade ” Sundhedskortet ” på din smartphone.

Der kan bookes direkte on-line til lægetider, der vises kun ledige tider tidligst 3 dage efter. On-line booking kan altså ikke anvendes til akutte tider. Sygeplejetider ( herunder tider til blodprøvetagning ) aftales med lægen, idet præmissen skal være defineret og ressourcen  skal være tilstede.

Denne service er kun beregnet til patienter der er tilmeldt min praksis.

Ring ml. 8-11 , hvis det er svært af finde en tid der passer dig

Klinikken har lukket for tilgang af nye patienter.

Klinikken deltager i videreuddannelsen af læger og i undervisningen af lægestuderende.